全球翻譯 譯通全球 東南西北 唯我讀真

 

在繁忙的社會中,在您往來的生意上,在語文的交流裡,文字是不可缺失的。在您日理萬機的時候,請將文字交由我們處理。我們不是倉頡,不會造字,而我們是全球翻譯。替您將我國文字翻譯成各國文字,或將各國文字翻譯成我國文字,我們的能力,及品質和速度,您可信賴,全球翻譯永遠為您服務。
祝   商祺!!!

請洽王美娟 KATY

 

TO WHOM IT MAY CONCERN:

In the busiest business and human relations today, an effective language is essential to your success.  You have already been too much occupied, let us do the language work for you. Bilingual translation of languages of most common commercial and social use is our job.  Our most effective expression and presentation will, no doubt, bring success to you.
GLOBAL TRANSLATION will always be at your service.

GLOBAL TRANSLATION SERVICE

 

 

本「全球翻譯社」,擁有多位專利翻譯人才,文筆流暢,以及各國語文,各類文件,執筆經驗豐富。
目前國內許多商標事務所與本社長期配合,期望能成為貴公司事業上的伙伴。將您的專利文件交由我們來處理,讓您有多餘的時間與空間開拓更多的事業與更大的利潤。
本社亦可為貴公司,辦理法院、外交部及各國大使館公證事誼,專人接件、送件、服務熱誠、親切可靠。

 


 

 

[即拍即上]

(用手機就能掌握全球翻譯社資訊!詳情請點此瀏覽)